Friday Fav: Starskin Sheetmasks

Maskers, ik hou der van en ik zal mijn fav’s daarom ook altijd met jullie blijven delen. Vandaag daarom een review over de starskin sheet masks. Deze maskers zag ik vaak voorbij komen bij bloggers & douglas en ik vond het tijd om deze eens zelf te testen. Ik heb twee varianten getest de ‘The Master cleanser mask detoxing sea kelp leaf face mask masker’ (prijs: 15,25) & de ‘close up firming coconut bio cellulose second skin face mask masker’ (prijs: 10,15)

Verpakking:

Beide: De verpakking vind ik al leuk. Het geeft mij het idee van een envelop maar dan vierkant. Elk variant heeft een ander kleurtje waardoor je ze makkelijk uit mekaar kan houden. Het masker zelf zit in een verpakking waar sheetmasks altijd inzitten.

Wat beloofd het:

Groen: verstevigd de huid, verminderd fijne lijntjes en rimpeltjes, ontgift de huid (detox), repareert en verzacht.

Roze: verzacht, voed, verjongt & verstevigd.

De sheet:

Groen: dit is een type masker wat ik nog nooit eerder had gebruikt. Het groene masker was verdeelt in 2 gedeeltes. 1 voor rond de lippen en 1 voor rond de ogen. Het zat ‘geplakt’ aan een ander wit papier. De sheetmask voelt ruw aan en een stuk dikker dan ik gewend ben.

Roze: Omdat ik weinig geduld heb las ik natuurlijk niet eerst de gebruiksaanwijzing waardoor ik erachter kwam dat ik het niet gelijk goed deed. De sheet zit namelijk tussen twee andere sheets. Snap je hem nog? De reden hiervan zal zijn dat de sheet masks goed doordrengt blijft met de vloeistof. Eerst zat het masker dus niet heel erg comfi maar toen ik erachter kwam dat je die extra sheets eraf moest halen bleef er een onwijs gladde sheet over.

Gevoel:

Groen: eerst even de geur, oei ik moest hier enorm aan wennen. De sheet is gemaakt van zeewier en zo ruikt het ook – een geur waar je wel of niet van houd. Daar aan tegen voelt het wel heel lekker, ik voelde direct dat het mijn huid enorm opfriste.

Roze: Het moment dat ik dit op mijn gezicht voelde het direct als een tweede huid (zoals het masker ook heet) Het hecht zich perfect aan je gezicht en het voelde heel erg anders dan andere sheet masks. En dit bedoel ik op een positieve manier. Het voelt direct goed aan en alsof het ook echt werkt. Na 10 minuten merk ik ook dat de sheet langzaam minder vochtig word maar mijn huid voelt enorm gehydrateerd.

Resultaat:

Groen: ondanks de geur ben ik erg te spreken over het resultaat. Mijn huid ziet er gladder uit en heeft echt een hele goede boost gekregen.

Roze: I love this stuff! Dit is een masker die ik zeker wekelijks zou willen gebruiken. Vooral met mijn droge huid – dit doet wat het beloofd! Mijn huid voelt zacht, gehydrateerd en ook meer verstevigd. Ik denk ook zeker wanneer je dit masker regelmatig gebruikt het een nog beter resultaat zal leveren.

Ik heb deze maskers getest na elkaar. Eerst de groene om mijn huid te detoxen en drie dagen later de roze om mijn huid een goede boost te geven. Deze combi vind ik super fijn en zou ik zelf op een dag na elkaar kunnen gebruiken als mijn huid echt even een stuk minder is en een goede verzorging nodig heeft.

Wat zijn jullie fav maskers?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s