Loreal color riche shine

Another day – another fav. Mijn fav trend voor de lippen is terug: shine! Erg lang en nog steeds wel een beetje zijn matte lip kleuren in geweest. Ik heb hier geprobeerd aan mee te doen maar ik ben er niet weg van. Shine daaraan tegen vind ik fantastic! Vandaar dat ik dan ook onwijs fan ben van de nieuwe lijn van loreal: color riche shine collectie.

Het eerste waar het mij aan deed denken waren de lippenstiften en glosses van maybelline van meer dan 15 jaar terug namelijk de ‘watershine’ collectie. Deze collectie ontdekte ik als heel jong meisje toen ik een pakketje kreeg bij mijn allereerste elle girl abonnement (met een 16 jarige doutsen Kroes op de cover)

De verpakking vind ik erg mooi en ziet er chique uit. Het product zelf ruikt lekker en de shape van de stick is naar mijn idee smaller dan een normale lippenstift waardoor je het nog makkelijker geleidelijk aan kan brengen.

Maar dan de kleuren: I love it! De glans vind ik echt waanzinnig en het voelt ook heel erg fijn aan op de lippen. Het droogt je lippen niet uit – YAY for that! De pigment is super goed en blijft dan ook erg lagng zitten. Ondanks de goede glans voelt het totaal niet plakkerig aan.

Deze lipsticks kan je scoren bij de drogisterij of online! Voor gemiddeld 15,- per stuk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s