Loreal dream lengths review + win actie

Ik werd erg enthousiast toen ik dit pakketje binnen kreeg om te testen. Zoals misschien veel van jullie weten ben ik van origine kapster en heb dan ook veel affiniteit met haarproducten. Daarom hier een eerlijke mening!

De loreal dream lengths beloven je eigenlijk dat je je kapers beurt kan uitstellen. Het is dus niet zo dat je na het gebruiken van deze producten je haat 100% hersteld is en je het nooit meer hoeft te knippen. Het legt een ‘laagje’ over het haar waardoor je gespleten puntjes niet verder kunne splijten.

Allereerst de verpakking: die is erg mooi en vrolijk. Oranje met roze zorgt voor een heerlijk zomer gevoel. De verpakking gaat makkelijk open en het product gaat er ook makkelijk uit- top!

Het product zelf voelt niet zozeer heel anders dan andere shampoo’s de geur daar aan tegen wel. Het heeft een hele lekkere fris zoete geur die je nog lang blijft ruiken na het wassen van je haar. De shampoo voelt fijn, verdeelt goed over het natte haar en schuimt lekker maar niet te erg. De conditioner is lekker verzorgend en verzwaard het haar niet. Ergens had die van mij nog wel iets meer verzorgend gemogen – vooral omdat het bedoelt is voor meiden/vrouwen met lang haar. Het is niet zo als ik het in mijn punten doe na t wassen dat ik het makkelijk met mijn vingers gelijk kan doorkammen. Maar al met al voel ik wel verschil.

De crème vind ik heel erg fijn. Het maakt mijn haar niet vet en zwaar en dat is wel wat vaak gebeurd met verzorgende producten. Je voelt direct dat je haar gladder word en makkelijker doorkambaar (misschien dat daarom de conditioner iets minder intensief is)

Al met al vind ik dit een fijne lijn. De prijs is onwijs laag (4,99) waardoor het enorm toegankelijk is en zeker het proberen waard. Wel raad ik aan om alle drie de producten aan te schaffen voor het beste resultaat.

+ bij Kruidvat zijn de producten nu in de aanbieding!

1 van jullie hoeft dit niet te doen! Want ik geef 1 pakket weg. Vertel onder deze blog waarom jij dit pakket graag zou willen winnen en wie weet ben jij straks de gelukkige! Winnaar word bekend gemaakt op maandag 2 april (2e paasdag)

Advertenties

12 Comments

   1. blisstrotter

    Waaaaah wat slecht van me! Ja! Ik was iets te druk bezig met coachella waardoor t me ontschoten is Im sooooo Sorry! Als ik weer thuis ben stuur ik t direct op met wat extras voor t lange wachten 🤗💛

    Liked by 1 persoon

 1. Esmée

  Super actie! Ik zou het product heel graag willen uitproberen omdat ik altijd mijn kappersbezoek uit stel omdat ik mijn lange haren wil houden. Met dit product kan ik dus mijn bezoek uitstellen zonder dat je dit in de punten ziet! Ik gebruik zelf al een beetje castor olie door mijn shampoo wat overigens ook in deze shampoo zit. Maar dat is vaak een beetje gedoe. Het zou top zijn als ik een product kon uitproberen die de castor olie al in zijn ingrediënten lijst heeft!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s