Festival haar met Loreal Colorista

Coachella zit erop! En oh wat was dit de meest fantastische bizarre ervaring ooit! Alles aan dit festival was leuk – maar daar hoor en zie je binnenkort meer van in mijn coachella video.

Voor dit weekend wilde ik heel graag wat anders met mijn haar & niemand minder dan Floor Kleyne ontfermde zich over mijn toen nog saaie coup  – hoe cool is dat maar vooral wat een eer! Zij creëerde met Colorista van Loreal de mooiste look ever waardoor mijn hele haar een mooie peachy/roze look kreeg. Ook maakte zij nog een aantal kleurrijke braids om het helemaal af te maken!

Colorista is een lijn van loreal waarmee je tijdelijk en permanent je haar een hele andere kleur kan geven. Denk vooral aan roze, blauwe, groene felle en/of pastel tinten die je eindeloos met elkaar kan combineren en mengen – hoe leuk is dat! Je hebt sprays voor 1 dag maar ook ‘washouts’ waar je een aantal weken plezier van kan hebben! Deze paste wij toe op mijn haar. Om deze look te creëren gebruikte Floor vooral roze & peachy tinten met een klein beetje aqua om het wat meer edgy te maken. Mijn haar is vrij donker maar in de punten wat lichter doormiddel van highlights. Op de highlights pakt de kleur wat feller waardoor sommige plukken en stuk opvallender waren, wat er voor zorgde dat mijn haar heel veel verschillende kleurtjes kreeg.

Hieronder zie je hoe ik mijn haar voor deze drie dagen had zitten; dag 1 had ik het los met beachy waves – dag 2 koos ik voor een strakke knot met mijn gekleurde braids die ik los liet hangen & op dag drie had ik mijn haar rommelig gekruld met een klein ‘hipster’ knotje op mijn achterhoofd.

Wat ik fijn vind aan Colorista is dat je je haar tijdelijk een hele andere look kan geven. De sprays zijn ideaal voor als je een dagje wat anders wilt of een keer flink wilt uitpakken op een feestje/festival. De washouts zijn ideaal voor degene die er iets langer plezier van willen hebben (zoals ik!) – voor iedereen wat wils en zeker het proberen waard!

De producten kan je makkelijk bij kruidvat scoren voor een heel leuk prijsje! De producten zijn allemaal rond de 9,- (geen geld!!) Ook handig is dat ze op hun youtube kanaal een aantal filmpjes hebben gepost hoe je de producten het beste en mooiste kan toepassen, check hier!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s