Venice beach baby!

Venice beach is een van de populairste stranden van Los Angeles. En daar is een goede reden voor! De vele heerlijke eettentjes en de bijzondere kleding boutiquejes op Abbot Kinney maken het extra leuk. Vd week was ik drie dagen op deze heerlijke plek & ik deel maar al te graag mijn fav plekjes!

Where to stay?

Ik verbleef bij ‘The Venice Beach House’ voor twee nachtjes. Dit is een b&b direct aan het strand van Venice Beach. En ik durf te zeggen dat dit absoluut het lekkerste plekje is waar ik ooit heb geslapen! Het huis word gerund door de familie Boesch – en wat hebben ze er wat moois van gemaakt! Het huis stamt af uit 1911 – en is een historisch landgoed. Kleine details vind je hier en daar dan ook volop terug wat heel leuk is om te zien.

 

Elke kamer is anders en heeft een eigen naam, ik verbleef in de ‘Aimee MacPherson Suite’ kamer – en wat een droom was dat! Een badkamer MET bad, zoiezo al een plus punt voor mij want ik hou van badderen. En uitzicht op de tuin waar alle bloemen in bloei stonden. Savonds als t donker werd gingen de sfeer lampjes aan en waande ik mij echt in een paradijs. Ik kon uren naar buiten turen terwijl ik op bed lag – heerlijk!

 

Elke ochtend stond er een heerlijk ontbijt klaar met vers fruit en vers gebakken muffins en scones. Ook konden we kiezen uit drie andere gerechten als avocado toast – en die was zoooo lekker!! Het personeel was onwijs vriendelijk en behulpzaam, ik kreeg nog een persoonlijk lijstje mee met hotspots die ik zeker even moest proberen. Echt super lief! Wil je hier naartoe wanneer je in LA bent? Boek dan hier: Venice Beach House

 

 

Where to eat/drink?

1. The butchers daughter: mijn lievelingsplekje! In new york of la – het maakt niet uit, hier kan je me altijd vinden! Het zaakje ziet er te leuk uit, mensen zijn aardig, eten is lekker. Love it!

2. Gjusta (pizza): hands down for the best pizza ever! Ik kreeg dit als tip van mijn verblijf en omg wat was het heerlijk!

3. Lemonade: hier verkopen ze zoals de naam al zegt de beste lemonade & je kan er heerlijke salades eten.

Where to go & wha to do?

1. Venice Canals: super leuk om foto’s maken en heerlijk te wandelen

2. Strand: heerlijk groot strand met een leuke boulevard

3. Abbot Kinney: voor leuke winkeltjes en restaurantjes

4. Skate park: bizar wat de skaters allemaal kunnen! Super leuk om te zien

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s