Fav drugstore foundation

Ik ben gek op make-up en ben dan ook in het bezit van veel verschillende merken. Ik ontdekte laatst deze foundation van de Hema and I love it! Deze heet de  Skin protecting illuminating foundation. En is verkrijgbaar voor maar 7,50, goed prijsje he!

De reden dat ik hem fijn vind is dat die heel prettig aanvoelt op mijn droge huid & er zit spf 30 in. Ik probeer mijn huid zo goed mogelijk te verzorgen & hydrateren maar een foundation kan op slechte dagen er niet mooi uitzien. Een van de dingen die ik geleerd heb is dat een matte foundation daarom voor mij niet werkt – dit vind ik niet erg want ik hou juist van die gezonde glanzende look, en nee niet de glimworm look.

De spf vind ik ook een toppertje, ik gebruik zoiezo elke dag onder mijn make-up een dagcreme met spf maar een beetje extra zon bescherming kan zeker geen kwaad!

Deze foundation van de Hema is daarom helemaal top. Het geeft een light to medium dekking. Zoals je op de foto kan zien, is de kleur een tintje te donker maar zoals je op de laatste foto kan zien waar ik mijn Make-up look heb afgemaakt komt dat helemaal goed met wat lichte concealer & bronzer. Ik heb beide foto’s expres niet bewerkt of een filter eroverheen gedaan zodat je het effect zo goed mogelijk kan zien!

In de foundation zitten licht flecterende deeltjes wat er voor zorgt dat het een gezonde gloed geeft zonder dat het glitterig is. Het voelt totaal niet ‘heavy’ aan op de huid & voor een bb cream effect doe ik soms een druppeltje door mijn dag creme – hiermee cover ik voldoende om de Rode plekjes en oneffenheden te verdoezelen maar hou ik het heel natuurlijk.

Deze foundation kan je online en in de winkel kopen en heeft veel verschillende tinten. Ik gebruikte de kleur ‘Beige 02’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s