Vichy Slow Age nuit

Even geleden had ik met jullie gedeeld wat mijn fav dagcreme was van Vichy. Nu hebben zij ook een een nieuwe nacht creme op de markt gebracht die hier heel mooi op aansluit namelijk de ‘slow age nuit’.

Dit is geen normale nachtcrème maar een nachtcrème gecombineerd met een masker – hoe chill! Het is voor alle huidtypes en ja het voelt ook heel goed voor mijn droge huid!

IMG_8469.jpg

Wat ik erg prettig vind aan deze ‘creme’ is dat het een hele lichte maar volle textuur heeft wat direct op mijn huid smelt. Het is ook meer een combinatie tussen een creme en een gel waardoor het ook verfrissend aanvoelt. De creme/gel heeft een bruine kleur en lijkt op gesmolten caramel dit zie je niet terug op je huid.

IMG_8468.jpg

Na het reinigen van mijn gezicht breng ik direct een lekker laagje aan, en eigenlijk heb je maar heel weinig nodig want het smeert super goed uit. Veel van het product trekt direct mijn huid in maar omdat het een combi is met een masker blijft er een dun laagje op de huid liggen. Dit vind ik persoonlijk erg fijn aanvoelen want mijn huid blijft erdoor lekker soepel. Zodra ik wakker word is dat laagje verdwenen en voelt mijn huid heel soepel en gehydrateerd – precies wat het beloofd!

Omdat ik nu opsta met een minder droog gezicht merk ik dat de dag creme ook veel beter aanvoelt, de perfecte combi dus! Ik raad deze nachtcrème vooral aan voor mensen die merken dat hun huid wel een extra boost kan gebruiken. De glans komt meer i

Deze creme kost rond de 30 euro – ik zag op het internet een aantal verschillende prijzen voorbij komen. Dus ik zou eerst even goed kijken waar je hem voor het leukste prijsje kan scoren!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s