De zomer overleven met Aruba Aloe

De zomer is langzaam tot een eind aan het komen mehh, wat is er met juni & juli gebeurd? Anyway, het voelde aan de afgelopen tijd als een ouderwetse zomer van vroegah. Toen we nog met alle buurt kinderen watergevecht hielden & balletje trap speelden – gosh those were the days!

Oke terug naar waarom jullie waarschijnlijk dit zijn gaan lezen: Aruba Aloe. 1 van mijn fav merken op het moment die onwijs lief zijn geweest voor mijn droge huid. En zeker een merk wat ik nog nog na de zomer ga gebruiken om het in stand te houden. Ik ga jullie wat meer vertellen over 4 producten van Aloe Aruba, namelijk de: Ultra-intensive Aloe creme, After Sun Lotion, Vitamine E skincare gel & de footcreme.

Ultra intensive aloe cream:

Deze creme is echt da bomb! Super multifunctioneel en ik smeer hem dan rustig op alles. Na een dagje strand smeer ik mijn gezicht heerlijk dik in + overige droge plekjes zoals ellebogen en schouders etc. de volgende ochtend is alles weer lekker zacht & gehydrateerd.

Het is een wat dikke vettige creme wat je heel makkelijk kan uitsmeren. De geur vind ik vrij aanwezig maar stoort mij niet – het trekt heel snel in en laat geen vettig laagje over. Mensen met een droge huid: this one is for you!

After Sun lotion:

After sun vind ik en is heel belangrijk na een dagje zon. Je huid heeft hoe je het went of keert flink wat te voortduren gehad na zo’n dagje strand en kan wel wat extras gebruiken. Daarom altijd goed smeren kinders! Factor in de zon, after sun na de zon – snapje? Oke, maar over de after sun: i love it! Het voelt heel licht maar wel hydraterend aan, trekt heel snel in en geeft je huid een mooie glans – iets wat ik heel nice vind als je een beetje tanned ben. 1 minpuntje, ik vind het een iets te kleine tube – ik was er namelijk zo doorheen. Nu is het formaat top voor als je een midweekje op vakantie gaat en niet wilt sjouwen met grote verpakkingen maar voor thuis gebruik helaas iets te weinig.

Vitamine E Skin Care Gel:

Dit product heeft mij het meest verbaasd. Eerst wist ik niet zo goed wat ik er mee moest tot ik een een beetje sunburned was. Ik smeerde dit op de verbrande plekjes en het werkte meteen super verkoelend. Vaak als je verbrand ben kan je huid wat strakker aanvoelen – deze gel maakte het weer soepel, heel chill!

Waar ik later achterkwam, is dat die ook heel fijn is voor als je flink ben toegetakeld door muggen. Ik zelf ben altijd de lul, en word dan ook intens veel gestoken. Op een gegeven moment kon ik er 23 tellen op mijn rechter been (no joke!!) – nachts werd ik vaak wakker van de jeuk en ik wist mij echt geen raad meer. Ik heb toen mijn benen ingesmeerd met de Vitamine E skin care gel en doordat het verkoelend werkt trok de jeuk ook een beetje weg.

Waar het ook handig voor is: puffy under eyes! Ik heb in de ochtend aaaaltijd last van dikke opgezwolle ogen, dit schijnt te komen door vocht tekort? En ik drink helaas niet altijd voldoende.. Maar dit goedje werkt heel goed tegen zoiets! Lekker multifunctioneel.

Footcreme:

Voor mensen die veel lopen en of staan, even opletten. Ik ben de persoon die altijd getagt word in memes door haar vrienden waarin het gaat om lopen ‘that one friend thats says, yeah we can just walk..’ yup thats me! Ik hou van lopen, wandelen – whatever. Misschien komt dit omdat ik tijdens het reizen merk dat wanneer je je tijd verdoet aan het ov je heel veel mist. De mooiste plekjes en uitzichtjes krijg je toch echt pas te zien na een mooie wandeling. Nu hebben de voetjes daarom natuurlijk extra verzorging nodig!

Regelmatig ga ik even naar een toko op zuidplein om mijn voeten te laten te doen. Nu moet ik zeggen, dit is hel voor mij. Iedereen die mij kent weet dat ik een fobie heb tegen voeten. Mensen moeten niet aan mijn voeten komen en al helemaal niet met hun voeten in mijn buurt komen – pure hel. Ik word spastisch, krimp in een, ren weg, ga gillen – just don’t do it!

Maar goed, die twee stappers daaronder hebben het soms flink te verduren dus verzorging hoort er nou eenmaal bij – want onverzorgde voeten vind ik nog wel het aller ergst van allemaal. Elke ochtend & elke avond smeer ik ze daarom lekker dik in, met de hoop dat ze ooit weer zo zacht en mooi worden als de voetjes van een baby (baby voetjes vind ik wel cute tho..) – nu gebeurd dit niet na een paar keer smeren maaarrr deze creme doet zeker wonderen. Minder ruw, stuk zachter – precies wat ik wil!

Ik ben dus super enthousiast over het merk Aruba Aloe. De producten zijn paraben vrij en worden ook echt gemaakt in Aruba. De producten kan je makkelijk shoppen op: www.arubaaloe.nl 

ps. ik heb binnenkort een hele leuke win actie voor jullie met Aloe Aruba – so stay tuned!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s