Pascaud summer skincare

In mijn vorige blog vertelde ik jullie over hoe ik de zomer heb overleefd met de producten van Aruba Aloe. 1 ding wat zeker ook belangrijk is tijdens de zomer periode is skincare. Je gezicht heeft flink wat te voortduren tijdens al die zon uurtjes & ik vertel daarom jullie graag welke producten ik daarvoor gebruik van Pascaud – een merk wat ik eerder dit jaar ben gaan gebruiken en die nu veel nieuwe zomerse producten hebben.

 

  1. Pascaud UV Defense (spf 30): je ziet steeds meer dat er in dag crèmes spf zit, maar ik vind ze niet van elk merk even fijn. Vaak krijg je een witte waas over je gezicht en laat het een rare vette laag achter op de huid. Deze gezichtscrème doet dit absoluut niet. Allereerst zit het in een onwijs handige ‘pomp tube’ op deze manier hoef je dus  niet met je vingers in een potje – wat ik vervelend vind voor 2 dingen: creme onder je nagels & eventuele bacteriën die je in de creme achterlaat. 1 pompje is precies voldoende voor je hele gezicht en nek – smeert goed uit, trekt snel in en hydrateerd super goed. Het heeft een lichte frisse geur wat ik heel prettig vind!

2. Pascaud Sunscreen spray (spf 30): Nu mijn gezicht goed beschermd is, is het tijd voor part 2; de verzorging van derest van het lichaam. Deze spray ik gemakkelijk in met de sunscreen spray. Dit is een milky tot doorzichtige spray die makkelijk over de huid sprayt en verdeelt. Trekt snel in en is niet vettig. Je ziet direct een mooie glans op het lichaam komen doordat het zo mooi hydrateerd.

3. Pascaud Rehydra spray: Dit is een super chill product! De afgelopen weken hebben we waanzinnig mooi warm weer gehad – soms bijna te warm zelfs, voor wat we gewend zijn dan. Om lekker af te koelen kan je deze spray lekker over je gezicht, lichaam & haar sprayen. Het is niet alleen verkoelend maar ook hydraterend – super multifunctioneel dus!

4. Pascaud lip control: Ik dacht dat niks mijn glossier balm.com lippen balsems kon overtreffen maar ik ben bang dat, dat zojuist toch echt is gebeurd! Wauw wat is dit een fantastisch lippen product. Het zit in een bijzonder jasje en deed mij een beetje denken aan een dokters spuit. Het werkt ook een klein beetje op dezelfde manier – alleen is het tutje wel in lippenstiften vorm. Niet alleen hersteld dit gesprongen lippen, hydrateerd het mega goed – er zit ook nog eens spf in. Normaal vind ik lippenbalsems met spf niet fijn. Op een 1 of andere manier zit er altijd een gek smaakje aan (ik heb 10 merken geprobeerd) waar ik uiteindelijk misselijk van word. Dit product smaakt totaal niet gek dus dat was al direct iets wat mij opviel. Ik smeer elke avond voor het slapen gaan dit op mijn lippen & ook zodra ik de zon in ga & trust me: it’s amazing!

Ik vind Pascaud een onwijs fijn merk. Het doet wat het zegt & stelt zeker niet teleur. Ook vind ik het prettig dat de verpakkingen allemaal zo gemaakt zijn dat je werkelijk alles kan gebruiken. Dat er niet onnodig veel product in de verpakking blijft zitten. Ik vind dat daar erg goed is over nagedacht!

Bezoek ook zeker 1 vd salons in Nederland waar je speciale Pascaud behandelingen kunt krijgen, trust me: daar word je blij van!

Website: www.pascaud.com

ps. bij aankoop van twee zon producten ontvang je nu een gratis minneral foundation, hoe leuk is dat!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s