Een nachtje spenderen met Kiehls + speciale code voor extra goodies

Afgelopen maandag heb ik een van de leukste evenementen EVER gehad. Ik werd door Kiehls uitgenodigd om in Amsterdam een nachtje te komen slapen in het V Hotel. Bij aankomst op de hotel trof ik op bed de heerlijke producten aan voor de avond routine – de midnight recovery botanical cleansing oil & de midnight recovery concentrate oil. Ik kende de producten wel maar had deze nog nooit gebruikt, dus ik was zeker benieuwd!

Ik & 10 andere meiden werden na het inchecken verwacht in een privé ruimte voor een diner en workshop in onze pyjama. Dit natuurlijk omdat alles in het teken stond van de avond/nacht routine. De setting was waanzinnig mooi; de open haard stond aan, het rook er heerlijk naar lavendel, we kregen cocktails en heerlijke hapjes zoals oesters en bieten chips. Na even met de meiden onderling gechillt te hebben kregen wij wat meer uitleg over het merk Kiehls zelf. Kiehls is namelijk opgericht in New York in 1851, en was toen nog een apotheker. Ga vooral eens kijken bij een Kiehls winkel, deze apotheek vibe vind je er zeker nog in terug.

Hierna gingen wij met ze allen heerlijk dineren, gosh wat heb ik goed gegeten! Ik zal zeker een keer terug komen bij dit hotel. Om wat meer te leren over geur en waarom de midnight producten een bepaalde geur hebben krijgen we een workshop aroma therapy. De mignight producten hebben namelijk een lavendel geur. Deze geur maakt je ontspannen en relaxt: perfect voor goeie nachtrust! Wij mochten onze eigen bedroomspray maken. Ik koos voornamelijk voor frisse citrus geuren. Na deze leuke workshop kregen wij een workshop om een haar accessoires te maken van bloemen. Heel leuk alvast voor volgend jaar met Coachella!

Na een heerlijke avond was het tijd om naar bed te gaan en onze heerlijke nieuwe spulletjes te proberen. En wat zijn ze fijn! De cleansing oil breng je eerst op je droge huid aan om je makeup los te maken en erna activeer je het met water en spoel je het af.  Je huid is snel en makkelijk helemaal schoon, gehydrateerd en die geur! Gosh, ben gelijk in de mood om naar bed te gaan. Om het af te maken gebruik ik erna de midnight recovery concentrate oil. Hier heb je echt maar een paar druppels van nodig voor het ultieme effect de volgende ochtend. Ik ben fan!

Speciaal voor jullie heb ik een speciale code die jullie kunnen invullen op de Kiehls website als je bestelling plaatst, je ontvangt namelijk drie heerlijke miniatuurtjes!

Code: MidnightMagicXNL

Ontvang met deze speciale code heerlijke mini’s + gratis verzending!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s