Nieuwe collectie Lush

Afgelopen vrijdag had ik een event van Lush, en niet alleen vond ik het super nice om een keer uitgenodigd te worden door 1 van mijn Lievelings merken – het was ook nog eens in Rotterdam! Hoe chill.

De lush winkel zit in de koopgoot & is pas geleden verbouwd. Sinds kort woon ik in het centrum van Rotterdam, dus het was voor mij 1 koprol en ik was er. We werden met een heerlijk vegan ontbijtje ontvangen en kregen wat uitleg over de winkel, het merk & natuurlijk de nieuwe collecties. Lush haakt altijd goed in op nieuwe seizoenen en feestdagen – en zo ook dit jaar.

Terwijl ik dit artikel schrijf zit ik heerlijk met een kopje koffie en peertjes aan de tafel terwijl het buiten hard regent. Yes, het is nu echt officieel herfst – en bij de herfst horen nieuwe producten! Ik pas mijn producten keus altijd aan, aan het seizoen. Dit gaat van kaarsen tot aan mijn bodylotion, lucky me dat ik dus als eerste mocht kennis maken met de nieuwe producten van Lush.

IMG_9629

De Halloween/herfst collectie is by far mijn fav. Van glow in the dark zeepjes tot pompoenen -I love it! Maar ofcours, de kerst collectie is ook mega cute! En een leuk weetje; alles Vd nieuwe collectie is vegan! YAY for that! Ik zelf ben geen vegan maar ben wel heel bewust er van en probeer dan ook waar het kan er rekening mee te houden – en dit maakt het een stuk makkelijker!

Ook hebben ze een aantal nieuwe producten – de ‘naked’ collectie. Dit zijn verpakking loze producten voor onder de douche of als body lotion. Het is een solid product wat je makkelijk zonder poes & pas kan gebruiken. Hoe goed!

IMG_9639.jpg

Ook gingen we onze eigen bruisballen maken, leerde ze ons hoe je een lush product mooi  kan verpakken in een sjaaltje (trust me, ik had hier mega veel moeite mee haha!) en heb ik een gezicht masker mogen maken. Ik vond het heel leuk dat het Lush team ons zelf dingen liet doen, zo leer je producten beter kennen – snap je beter waarom ze voor bepaalde ingrediënten kiezen en hoe hun producten überhaupt ontstaan. Bijna alles is namelijk hand werk en de mensen die in de fabrieken werken hebben allemaal hun eigen sticker die ook verwerkt is op de verpakking. Zo kan je dus zien wie jou masker of creme heeft gemaakt!

Ben jij net zo gek op de herfst/winter als ik? Click dan HIER voor de website ❤ waar je de collectie uitgebreid kan zien.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s