New 010 hotspot: Osteria Liz

Rotterdam is weer een pareltje rijker! Afgelopen donderdag werd ik uitgenodigd bij de opening. De eigenaren van Osteria Liz hebben al een onwijs leuke tent namelijk Brasserie Nieuw Noord, hier heb ik al eerder wat over geschreven (lees hier) – dit is ook echt een van mijn fav spots hier in Rotterdam vind het dan ook super leuk dat ze een tweede zaak geopend hebben!

De zaak zit in het liskwartier en is geïnspireerd door Liz Taylor (dit zie je namelijk terug in het decor), ik vind daarom de naam ook echt heel leuk! Het is een Italiaanse keuken en van alle hapjes wat ik heb kunnen proeven is het zeker een nieuwe fav van mij. Ik ben gek op Italiaans eten maar omdat ik mijn hele leven op vakantie ben geweest naar Italië was ik een beetje verpest. Ik vind vaak Italiaans eten in Nederland een stuk minder maar deze tent scoort bij mij zeker punten!

Je kan hier terecht voor een echte italiaanse espresso, pizza, pasta, risotto etc. En dit allemaal voor een heel leuk prijsje!

Zie hieronder een kleine sfeer impressie van deze zeer gezellige avond!

Je kan hier terecht voor lunch & diner van woensdag tot zondag. 

Adres: Berkelselaan 2a

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s