Yoghurt Barn Rotterdam

Yaas! It’s here! Ook in 010 hebben wij een Yoghurt Barn (eindelijk!), en even geleden ben ik dan ook natuurlijk langs geweest. Samen met mijn twee vriendinnen Meg & Maud gingen we er gezellig een middagje zitten. Oh and don’t forget our new squad member: Scottie (de kleine van Maud). En ik vertel jullie alvast: dit word je nieuwe fav hotspot!

De zaak zit op de Oude Binnenweg, een straatje waar ik vooral ‘vroeger’ veel kwam. De afgelopen tijd zijn hier flink wat nieuwe zaakjes geopend waardoor ik het straatje een stuk gezellig vind. Zoals je misschien al kan raden kan je hier lekker yoghurt eten, maar trust me – niet alleen dat. Je kan hier ook heerlijke avocado toast scoren & overnight oats. En je kan zelf je toppings kiezen, woohoo! Neem er een lekker bakkie koffie bij, en het ultiem genieten kan beginnen!

Wat leuk is aan dit concept is dat je, je eigen yoghurt/overnight oats kan samenstellen. Ze hebben natuurlijk op de kaart een aantal ideeën staan maar ik ben er zo eentje die het heerlijk vind om exact zelf te kiezen wat ik wil hebben. De zaak zelf vind ik super gezellig en cozy eruit zien. Het is ruim en heeft veel zit plekjes, maar door de verschillende verdiepingen voelt het alsnog heel intiem.

Kijk maar even naar de onderstaande foto’s – daar krijg je toch gelijk honger van?

Op de laatste foto kan je zien wat ik had genomen. Ik ging voor de overnight oats met pure  chocola, aardbei & pindakaas. Gosh, dit was zoooooo lekker. Nu ik deze blog schrijf heb ik de neiging om op mijn fietsje te springen en er weer eentje te nemen. Enne, de koffie is ook heel goed. Niet geheel onbelangrijk voor een koffie verslaafde.

Zijn jullie hier al geweest?

Adres: Oude Binnenweg 117-119, Rotterdam

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s