Mac Studio Fix

Oké, let’s be real – het vinden van de perfecte foundation is onwijs lastig. Vroeger baalde ik er van als mijn zomer kleurtje in de herfst al verdwenen was, ik dacht dan smeer ik gewoon een wat donkere foundation op, dan zie ik er toch nog een beetje tanner uit. Lord, What was I thinking?! Of een tintje te licht waardoor iedereen direct dacht dat je ziek was? Yup Ive been through it all..

Maar nu heb ik de perfecte oplossing! De Mac studio fix. De rede waarom ik dit als de ultieme oplossing zie, is omdat ze super duper veel verschillende tinten hebben. Maar niet alleen tinten, ook de ondertoon is belangrijk – en ook daar zit verschil in!

Ik werd uitgenodigd bij de mac store in de Bijenkorf in Rotterdam waar ze gingen kijken wat mijn tint was. Super fijn om eens een professional er naar te laten kijken, want eerlijk we zien onszelf heel anders dan andere. Al snel werd duidelijk dat tint ‘C3.5′ mijn perfecte shade was, en oh boy dat was helemaal waar! Oké nu zal je denken leuk laar het is je kleur maar hoe is de foundation zelf? De foundation zelf voelt heel licht aan alsof je bijna niks op je gezicht heb maar het heeft wel een hele goeie dekking. Nadat ik was opgemaakt ging ik lunchen met vriendinnen en kreeg direct complimentjes over mijn huid en Make up, het viel ze gelijk op dat het anders was maar dan in een positieve zin!

Zie hieronder een aantal foto’s Vd look die ze bij mij creëerde bij mac met de Mac Studio Fix producten. En ja van binnen lachte ik wel hoor

Zijn jullie al weleens bij mac geweest om je te laten adviseren? Ben benieuwd naar jullie ervaringen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s