010 hotspot: Urban Salad

Yes! Urban Salad zit nu ook in Rotterdam. Misschien dat je er niet bekent mee bent maar na mijn stukje hopelijk ook eens gaat proberen – want ik ben fan!

Urban Salad zit op het stadhuisplein. Een stukje Rotterdam wat menig Rotterdammer overslaat omdat de schaamte van 10/12 jaar terug nog diep zit. Als je geen idee heb waar ik het over heb: iedereen heeft een fase gehad op stadhuisplein. Of dat nou bij ’t Fust was (mijn vroegere fav) Coconuts & Skihut, we hebben er op een 1 of andere manier allemaal onze bijzondere avonden meegemaakt. Maar goed, dat terzijde is Stadhuisplein nogal aan het opknappen. Ik loop er nu dagelijks overheen sinds ik er letterlijk naast woon en ben verbaasd over welke zaakjes er zitten.

1 van die zaakjes is dus Urban Salad, het concept is eigenlij heel simpel je kan elke gezonde salade laten maken en om laten toveren tot een burrito. Yummy! Er zijn mega veel opties dus voor mijn lieve vegan vriendin Rox ook veel opties! Ik ging voor de asian chicken met lekker veel jalapenos  en Rox voor de funky falafel.

IMG_9940 2

Dit was zoooo lekker! En ik zat er ook mega vol van, want je krijgt een flinke kom zoals je ziet. Rox kreeg hem niet helemaal op dus die kreeg een deksel en zo kon ze hem thuis lekker verder eten.  Officieel zaten er champions in mijn salade maar helaas lust ik die nog steeds niet, dus nam ik lekker broccoli. Super fijn dus als je iets niet lekker vind dat je dat dan ook niet hoeft te nemen.

Ik vind het super chill dat er zo’n gezonde hotspot bij mij om de hoek zit. Niet alleen kan je hierheen voor een salade of burrito maar hebben ze ook heerlijke sapjes en soepen. Dit veranderd regelmatig dus elke keer als je er bent kan je weer wat anders aantreffen, love that! Prijzen zijn allemaal rond de 8/9/10 euro en een soepje heb je al vanaf 5,- en dan krijg je er nog een lekker broodje bij ook!

Ga jij dit een keer proberen?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s