Kado tip: Rituals advent kalender

Tel de dagen af naar kerst samen met rituals. Een traditie in mijn familie & ook onder mijn vriendinnen is een advent kalender hebben een must. Vroeger kregen alle kleinkinderen in mijn familie een chocolade advent kalender bij sinterklaas en Megan en ik hebben uiteindelijk die traditie voortgezet als vriendinnen.

Deze keer geen chocola maar een advent kalender gevuld met goodies van Rituals. Dat is dus letterlijk elke dag feest. Zo zie ik het in ieder geval want elke dag een kadootje uitpakken is natuurlijk hartstikke leuk!

Rituals heeft dit jaar twee varianten op de markt gebracht namelijk een ‘deluxe kalender’  (89,-) in de vorm van een kerstboom waar letterlijk allemaal kadootjes in hangen & de ‘exclusive kalender’ (59,50) wat meer de uitstraling heeft van een ouderwetse advent kalender maar dan natuurlijk veel groter! Ik vind dit echt een onwijs leuk kado om te geven aan iemand die in deze periode jarig is of juist om te geven met sinterklaas – ja ik hoor je denken, dan zijn er al een paar dagen voorbij? Klopt, dat is dus in 1x een aantal kadootjes uitpakken, iedereen vind dat leuk – trust me!

Maar wat tref je nou echt in deze advent kalenders? Ill tell you: alles wat je kan bedenken van Rituals maar dan in een kleinere variant. Van douche gel tot aan een nail treatment, van deodorant  tot aan een mini kaars. Niet mini zoals een tester maar meer travel size. Op deze manier kan je dus kijken wat je allemaal lekker vind & wat ik zelf heel prettig vind om te doen, is al deze producten ‘op sparen’ en dan meenemen als ik op reis ga. Hoe handig! Alles is namelijk in een formaat wat je ook mee kan nemen in je hand bagage.

Heb jij al zo’n advent kalender? Het is bijna 1 december, so go get it! Je kan ze scoren in de rituals winkel of bij rituals online. En als je voor half 12 avonds online besteld is het de volgende dag in huis, dus ben je nog helemaal oprijd voor 1 december!

Advertenties

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s