Self

SELF is een relatief nieuw merk waarvan ik drie producten mocht testen. Ik zei meteen ja want het zag er 1. Onwijs leuk uit! (Niet geheel onbelangrijk) & 2. Het is 100% natuurlijk. SELF is ontstaan toen de eigenaresse geen middeltje kon vinden voor haar dochtertje die een ‘moeilijke’ huid had. Zij had erg last van exceem en uitslag en niks hielp. Zij ging daarom zelf aan de slag om een 100% natuurlijke verzorgingslijn te creëren.

Ik vind het zelf altijd heel fijn als een merk zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten gebruikt, mijn huid reageert daar veel beter op. Ik heb geen moeilijke huid, maar wel eentje die extreem droog is – en als ik de verkeerde producten gebruik kan het daarom ook enorm geïrriteerd raken. SELF bevat geen chemicaliën, parfum of andere nasties & is op basis gemaakt van argan, macadamia, shea butter & kokosnoot. Ook heel mooi: het is 100% vegan en niet op dieren getest.

Ik gebruik de self producten nu zo’n 1,5 a 2 weken en ben er heel erg over te spreken. De drie producten die ik de afgelopen tijd heb geprobeerd zijn de: facial lotion, facial scrub & day Cream. Ik zal je per product meer erover vertellen.

Boost of freshness, facial lotion (37,-):

53577944_2496275017072374_4212854573636780032_n

De facial lotion is een hele zachte makkelijk te gebruiken lotion.  Er staat beschreven dat je het product het beste op een watje kunt doen om op deze manier je gezicht te reinigen. Ikzelf  vind het ook lekker om eerst mijn gezicht een beetje vochtig te maken om vervolgens de lotion op mijn gezicht in te masseren. Op deze manier komt veel make up vrij. Erna gebruik ik wel de lotion op een watje om de laatste restjes van mijn gezicht af te halen. Mijn huid voelt erna heel fris en schoon maar niet uitgedroogd – heel chill dus!

Boost of oxygen, facial scrub (40,-):

53053623_2496275013739041_154233658578829312_n

Ik ben mega fan van gezicht scrubs, na het scrubben van mijn gezicht voelt mijn huid altijd een stuk beter – nu weet ik dat je het niet teveel moet scrubben dus hou ik het netjes bij 1 a 2 keer in de week. De scrub van Self vind ik een hele fijne zachte maar wel effectieve scrub. De scrub deeltjes zijn van rijstkorrels gemaakt en het voelt heel prettig op de huid. Ik merkte direct dat ik een mooie glow had na het scrubben – dit zal vast komen door de pure olien die erin verwerkt zijn. De scrub is speciaal ontwikkeld voor een gevoelige, gemengd/probleemhuid & werkt dan ook ontstekingsremmend en antibacterieel. Op het moment kamp ik met een hormonale puistjes, dus ben heel blij dat ik dit product heb kunnen toevoegen aan mijn beauty routine.

All day dreamer, day cream (57,50):

53250684_2496275073739035_2623587305406857216_n

En tot slot de creme, niks zo lekker als na de eerste twee stappen van hierboven je gezicht lekker in te smeren. De creme voelt lekker vettig aan en smeert makkelijk uit op de huid. Trekt snel in maar het blijft wel heel gehydrateerd aanvoelen. Ik merk dat mijn huid helemaal bijkomt nadat ik deze creme heb opgesmeerd. Dit is niet heel gek, want het is een herstellen en kalmerende dag creme. De creme beschermd je optimaal tegen de schadelijke invloeden van buiten, werkt ook nog eens antibacterieel & stimuleert de celvernieuwing.

Zoals ik al eerder aangaf gebruik ik de producten nu al een tijdje en ik ben heel blij dat ik  deze producten heb mogen testen. Ik vind het verhaal achter het merk heel mooi en ik zie met hoeveel liefde het is gemaakt en dat zie je dan ook zeker terug. Mijn huidje is self heel dankbaar! Ik ben fan! Het is wel aan de prijzige kant, maar ik merk nu al hoe zuinig je met het product moet en kan omgaan. Voor het juiste resultaat heb je maar weinig nodig dus ik weet nu al dat ik hier een aantal maanden mee vooruit kan. Zeker met deze koude/vochtige winter is het belangrijk om extra lief voor je huid te zijn en dan is dit een heel goed alternatief.

De producten kun je online bestellen met gratis verzending via shop.naturalself.eu.

Kennen of gebruiken jullie al producten van self? Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden! Laat het mij hieronder weten:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.